Southern Light

Southern Light

Feature 13424742 | © living4media / Brandajs, Laurent | 36 immagini

The Jules Miles architects studio proves that minimalism can also be warm; BE

When the architects of the Jules Miles studio in Brussels first saw this house, the most dominant feature was the pervasive lack of light. The south-facing aspects of the house allowed the architects to create an open home that maximises the natural light and balances the white walls with warm accents in wood, leather and fabric.

Dettagli
Feature N°: 13424742
Numero d'immagini: 36
Testo: Text written upon request (700-1000 words, English)
Fotografo: © living4media / Brandajs, Laurent
Architetto: Mathieu Dewitte / Jules and Miles
Tema: Interiors
Diritti: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: Non c'è ancora una release disponibile. Contattaci prima dell'uso.
Property Release: Non c'è ancora una release disponibile. Contattaci prima dell'uso.
Prezzi: A richiesta. Contattateci per ricevere un preventivo.
Ordine: Contattaci per le immagini in alta risoluzione e i testi.

Tutte le immagini della feature (36)

Immagine N°: 13424761 Immagine N°: 13424759 Immagine N°: 13424756 Immagine N°: 13424763 Immagine N°: 13424764 Immagine N°: 13424766 Immagine N°: 13424767 Immagine N°: 13424768 Immagine N°: 13424775 Immagine N°: 13424780 Immagine N°: 13424781 Immagine N°: 13424743 Immagine N°: 13424744 Immagine N°: 13424746 Immagine N°: 13424747 Immagine N°: 13424748 Immagine N°: 13424749 Immagine N°: 13424750 Immagine N°: 13424751 Immagine N°: 13424752 Immagine N°: 13424753 Immagine N°: 13424754 Immagine N°: 13424755 Immagine N°: 13424770 Immagine N°: 13424771 Immagine N°: 13424777 Immagine N°: 13424782 Immagine N°: 13424783 Immagine N°: 13424784 Immagine N°: 13424785 Immagine N°: 13424788 Immagine N°: 13424787 Immagine N°: 13424786 Immagine N°: 13424791 Immagine N°: 13424792 Immagine N°: 13424790

Parole chiave

all'interno Arredamento camera dei bambini casa chiaro Colori chiari Contemporaneo cortile interno Cucina abitabile Cucina separata dentro Dettaglio di facciata gradino Homestory without People internamente Legno chiaro luminoso Parete bianca Restaurato Rifiniture interne Rinnovato Ristrutturato scala Stanza da lavoro stanza dei bambini Studio

Altre features dello stesso autore

Brought to Light

Brandajs, Laurent | 35 immagini

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 immagini

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Spiral Ascension

Brandajs, Laurent | 28 immagini

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 immagini

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

;