Brought to Light

Brought to Light

Feature 13424539 | © living4media / Brandajs, Laurent | 35 immagini

A majestic staircase and bright interiors characterise this hidden Brussels gem

This characterful Brussels house from the 1950s was remarkably well preserved when its new owners engaged the help of the MétamorphOse architectural collective to bring its layout into the 21st century. The result is an open house with clean lines and lots of natural light.

Dettagli
Feature N°: 13424539
Numero d'immagini: 35
Testo: Text written upon request (700-1000 words, English)
Fotografo: © living4media / Brandajs, Laurent
Architetto: Bur Metamorphose - Céline Hautfenne
Tema: Interiors
Diritti: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: Non richiesta
Property Release: Non c'è ancora una release disponibile. Contattaci prima dell'uso.
Prezzi: A richiesta. Contattateci per ricevere un preventivo.
Ordine: Contattaci per le immagini in alta risoluzione e i testi.

Tutte le immagini della feature (35)

Immagine N°: 13424578 Immagine N°: 13424540 Immagine N°: 13424541 Immagine N°: 13424542 Immagine N°: 13424568 Immagine N°: 13424574 Immagine N°: 13424572 Immagine N°: 13424563 Immagine N°: 13424564 Immagine N°: 13424565 Immagine N°: 13424571 Immagine N°: 13424575 Immagine N°: 13424573 Immagine N°: 13424567 Immagine N°: 13424546 Immagine N°: 13424577 Immagine N°: 13424544 Immagine N°: 13424556 Immagine N°: 13424552 Immagine N°: 13424554 Immagine N°: 13424553 Immagine N°: 13424555 Immagine N°: 13424545 Immagine N°: 13424551 Immagine N°: 13424558 Immagine N°: 13424559 Immagine N°: 13424549 Immagine N°: 13424550 Immagine N°: 13424560 Immagine N°: 13424557 Immagine N°: 13424547 Immagine N°: 13424548 Immagine N°: 13424561 Immagine N°: 13424562 Immagine N°: 13424569

Parole chiave

201 metri quadrati 201 mq 50 A tre piani all'interno Anni 50 Anni cinquanta Architettura di interni Arredamento Attico camera dei bambini camino casa Casa a schiera Casa con terrazza Casa famigliare Casa familiare chiaro Contemporaneo dentro Entrata della luce facciata Gabbia della scala Homestory without People internamente Lucernario luminoso Parete divisoria Restaurato Rifiniture interne Rinnovato Ristrutturato Split Level stanza dei bambini Trasformazione del tetto Tromba delle scale Zona giorno aperta

Altre features dello stesso autore

Under Reluctant Gables

Brandajs, Laurent | 28 immagini

Gilles' countryside home mixes Nordic simplicity with sculptural elements; BE

Spiral Ascension

Brandajs, Laurent | 28 immagini

Lionel's Brussels home has a 15 m² foundation and is packed with clever design

Red, White & Black

Brandajs, Laurent | 43 immagini

The industrial spirit of this loft has been softened with art and colour; BE

Soft Symmetry

Brandajs, Laurent | 47 immagini

Pristine lines meet joyful design elements in this skilfully renovated home; BE

;